hannah


In de salon wordt gewerkt met de producten van het Nederlandse merk hannah.
Sinds 1979 staat hannah voor huidverbetering!
Het ongekende specialisme in huidverbetering, jarenlange praktijkervaring en het absolute pionierschap inzake de revolutionaire bindweefselmassage hebben tezamen geleid tot een effectief stappenplan voor de huid.
Dit unieke totaalconcept heeft als voornaamste doel: een effectieve en vooral duurzame huidverbetering voor iedereen!

Elk product heeft een uitgebalanceerde samenstelling, van huideigen, hoog gekwalificeerde natuurlijke ingredienten die gezamenlijk een krachtige werking teweeg brengen. De producten zijn op elkaar afgestemd en zo ontwikkeld, dat het beoogde resultaat vlug zichtbaar wordt.

Niet vanuit een laboratorium, maar vanuit de dagelijkse praktijk! Het gaat er beslist niet om, dat u alle producten dient te gebruiken, maar wel die producten die voor het verbeteren en onderhouden van uw huid noodzakelijk zijn.

Kijk voor meer informatie op www.hannah.nl


 

 

Juliette Armand

Het Griekse merk Juliette Armand is opgericht in 1992, toen chemici Michalis Papaefstratiou en Ioulia Armagou besloten om hun expertise in te zetten binnen de professionele beautybranche, nieuwe formules te ontwikkelen en persoonlijke waardes toe te passen op het laboratoriumwerk. Het doel was om innovatieve cosmetica te creƫren, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Zij streefden ernaar om de ware benodigdheden van de huid te identificeren en hier aan bij te dragen door vooruitstrevend te zijn in hun wetenschappelijk denken en onderzoek om mensen zichzelf weer goed te laten voelen in hun eigen huid.

Juliette Armand biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van huidverbetering, onder andere via de productlijnen ELEMENTS en SKIN BOOSTERS. De onderscheidende behandelprotocollen zijn met zorg samengesteld, waarbij de geselecteerde producten voor thuisgebruik een synergetische werking hebben met de behandelingen. Door de intensiteit ervan zijn deze bij uitstek geschikt om in kuurverband te gebruiken.

Met de Kracht van je eigen cellen


Het idee is gebaseerd op het ontwikkelen van geavanceerde therapieƫn die de kracht van de eigen huidcellen benut, waarmee een antwoord wordt gegeven op 'hot beauty issues' waaronder peelings, acne en huidvernieuwing. De uitdaging hierin is om de producten effectief te laten werken daar waar plastische chirurgie haar eigen invasieve methodes hanteert. Juliette Armand stelt formules voor met maximale effectiviteit, vrij van scalpels, gaasjes en pijnlijke herstelperioden.

Kijk voor meer informatie op www.juliettearmand.nl